Over Hefa Products

Ons motto is niet in problemen te denken maar in uitdagingen of kansen, daarom zijn wij ook uw full-service partner voor de industrie. Maar uiteraard is dit niet het enige wat belangrijk is om voor onze producten en projecten te kunnen staan.

Allround en slagvaardig
Kenmerkend voor onze aanpak is de grote zelfstandigheid van onze monteurs. Zij zijn uw gesprekspartner en kunnen door hun ruime ervaring vaak direct een oplossing adviseren en soms zelfs realiseren. We hebben korte communicatielijnen, waardoor we snel resultaat bieden en geen onnodige kosten maken.

We maken serieus werk van vakwerk
Hefa Products hecht veel waarde aan kwaliteit. Zo zijn al onze medewerkers gediplomeerd, VCA-gecertificeerd en worden zij systematisch bijgeschoold. Ook werken we voortdurend aan de optimalisatie van onze processen en staan veiligheid en milieu centraal in onze werkwijze en zijn we betrokken bij diverse initiatieven op lokaal of brancheniveau. Wij hechten daarom ook veel waarde aan innovatie, kwaliteit, flexibiliteit.

Flexibel
Wij zijn een flexibel en allround bedrijf met korte lijnen. Vrijwel alle bewerkingen vinden in eigen huis plaats. Hierdoor zijn wij in staat snel, flexibel en geheel naar uw wens te ontwerpen, produceren, monteren en onderhouden. Flexibel zijn betekent voor ons ook dat wij in staat zijn om met u mee te denken in complexe vraagstukken en wij proberen daarbij met innovatieve oplossingen te komen. 

Kwaliteit
Het uitgangspunt is bij elke opdracht gelijk: ‘kwaliteit’ leveren. Iedere opdracht vraagt om een specifieke aanpak. Onze werkwijze is er niet alleen op gericht om economisch, flexibel en functioneel te bouwen, maar is ook duurzaam en milieubewust. Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij in tijden van crisis ook niet bang om te investeren in mensen en middelen.

Innovatie
Innovatie, iedereen kent het woord, maar iedereen kan het woord weer anders interpreteren. Wij denken bij innovatie aan creatief en vooruitstrevend zijn in het ontwikkelen van producten. Niet de opdrachten klakkeloos aannemen maar meedenken met u als opdrachtgever en daarna als tevreden klant.


Waarom kiezen voor Hefa Products?

Bent (nog) niet overtuigd van onze mogelijkheden door uw bezoek op onze website? Leer ons dan kennen in een persoonlijk gesprek! Vanuit Schoonoord leveren, monteren en onderhouden wij alle types garagedeuren en overhead deuren in Emmen, Assen, Hoogeveen,  Coevorden en ver daarbuiten. 

Maak een afspraak

14

Jaar ervaring
in kwaliteit

Bel snel met de professionals

Problemen met uw garagedeur? Problemen met uw overheaddeur? Wilt u graag een garagedeur reparateur uit Drenthe? Zoekt u een onderhouds monteur voor garagedeuren? Bel dan snel met HEFA products. Wij doen wat we beloven! Vanuit Schoonoord leveren, monteren en onderhouden wij alle types garagedeuren en overhead deuren in Emmen, Assen, Hoogeveen,  Coevorden en ver daarbuiten.